Imi daruiesc ziua de nastere

 

Grigore Ioana Andreea Asociatia ASPERA

13.75% Complete
550 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
3
Donații

“Prin folosirea mâinilor coordonate de minte și voință, o persoana isi poate influența starea de sanatate” (Mary Reilly)

In fiecare septembrie, in preajma zilei mele de nastere imi revin amintirile inceputului de an scolar!

Emotia reintalnirii cu invatatoarea, mirosul de rechizite noi, pregatite sa ma insoteasca intr-o noua aventura, entuziasmul de a redescoperi cat au crescut colegii de clasa, norocul de a fi primita intr-un spatiu curat si echipat in acord cu necesitatile copiilor.

Anul acesta imi doresc sa impartasesc amintirile alaturi de copiii cu intarziere in dezvoltare din cadrul Centrului Aspera! Copii care ma invata in fiecare zi lucruri noi, care imi demonstreaza ca impreuna putem cuceri noi teritorii ale procesului de invatare, care cu vointa si zambete topesc granite si prejudecati!

 

Andreea- Terapeut Ocupational-Centrul Aspera  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne dorim sa facem din Centrul Aspera a doua casa, atat pentru copiii care necesita terapii si atentie speciala, cat si pentru familiile lor. Vestea ca un membru al familiei sufera de o dificultate in dezvoltare este perceputa ca o furtuna de catre toti membrii familiei, furtuna care schimba prioritatile, modul de viata, echilibrul.

Spune DA recuperarii copiilor cu cu intarzieri in dezvoltare!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

300 RON
21 Nov 2020

Kuschi

150 RON
Un suflet minunat alaturi de suflete minunate.
16 Nov 2020
La multi ani!!!!!
16 Nov 2020